14/12/2020 14/12/2020 Οι νέοι αποτελούν το δυναμικό κύτταρο κάθε κοινωνίας. Κάθε κοινότητας. Έτσι και στην ορθόδοξη ιεραποστολή της Αφρικής δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη στήριξη και κατήχηση των νέων έτσι ώστε να συν συνεχίσουν δυναμικά το έργο της Εκκλησίας.  Ο Επίσκοπος Γκούλου κ. Σίλβεστρος επισκέφθηκε χθες της νεολαία του Καθεδρικού ναού του Αγίου Νικολάου Namungoona προκειμένου να ενημερωθεί...
14 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2020 - 8:59

Οι νέοι βασικός πυλώνας της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Οι νέοι βασικός πυλώνας της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα

Οι νέοι αποτελούν το δυναμικό κύτταρο κάθε κοινωνίας. Κάθε κοινότητας. Έτσι και στην ορθόδοξη ιεραποστολή της Αφρικής δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη στήριξη και κατήχηση των νέων έτσι ώστε να συν συνεχίσουν δυναμικά το έργο της Εκκλησίας. 

Ο Επίσκοπος Γκούλου κ. Σίλβεστρος επισκέφθηκε χθες της νεολαία του Καθεδρικού ναού του Αγίου Νικολάου Namungoona προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις τους αναφορικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη, μια καινοτόμος πρωτοβουλία οργανωμένη από το Ορθόδοξο Χριστιανικό δίκτυο νεολαίας της Ουγκάντα.

“Ενθαρρύνουμε όλους τους ικανούς ανθρώπους να βοηθήσουν τη νεολαία μας στην ανάταση της κοινωνικής, οικονομικής και κυρίως της πνευματικής τους ζωής για τη συνέχεια της αποστολής της Ορθοδοξίας του Κυρίου μας στην Ουγκάντα”, αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής εκκλησίας της Ουγκάντας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων