07/05/2021 07/05/2021 Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός στην Τύνιδα, την πρωτεύουσα της Τυνησίας, που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Καρθαγένης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, είναι αφιερωμένος στον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο. Στην εορτή του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Μελέτιο και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε περιφορά της Εικόνος του Αγίου Γεωργίου πέριξ του Ναού και μετά...
07 Μαΐου, 2021 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 14:38

Οι πιστοί στην Τυνησία πανηγύρισαν τον Άγιο Γεώργιο

Διαδώστε:
Οι πιστοί στην Τυνησία πανηγύρισαν τον Άγιο Γεώργιο

Ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός στην Τύνιδα, την πρωτεύουσα της Τυνησίας, που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Καρθαγένης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, είναι αφιερωμένος στον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Γεώργιο.

Στην εορτή του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Μελέτιο και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε περιφορά της Εικόνος του Αγίου Γεωργίου πέριξ του Ναού και μετά το τέλος ακολούθησε γεύμα μεταξύ των πιστών και του Σεβασμιωτάτου στο χώρο με το κάδρο πάνω από την τράπεζα να γράφει “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων