20/07/2020 20/07/2020 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στο χωριό Mafuluto για την πυρφόρο εις ουρανούς ανάβαση του Αγίου ενδόξου και δικαίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου. Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν πολλά παιδιά στα οποία διανεμήθηκαν τετράδια , μολύβια και σχολική ύλη στα πλαίσια της δράσης της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας: «Κανένα παιδί χωρίς τετράδιο στο σχολείο»! Ακολούθησε...
20 Ιουλίου, 2020 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 14:10

Όλοι με φαγητό και τετράδιο στη γιορτή του Προφήτη Ηλία στο Μafuluto

Διαδώστε:
Όλοι με φαγητό και τετράδιο στη γιορτή του Προφήτη Ηλία στο Μafuluto

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα στο χωριό Mafuluto για την πυρφόρο εις ουρανούς ανάβαση του Αγίου ενδόξου και δικαίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου.

Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν πολλά παιδιά στα οποία διανεμήθηκαν τετράδια , μολύβια και σχολική ύλη στα πλαίσια της δράσης της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας: «Κανένα παιδί χωρίς τετράδιο στο σχολείο»!

Ακολούθησε πλούσιο γεύμα-δωρεά μιας οικογένειας από την Κατερίνη εις μνήμην των γονέων τους και ανωνύμου δωρητού υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Δημητρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων