10/03/2021 10/03/2021 Οι φίλοι της Ιεραποστολής στη Βόρεια Μαδαγασκάρη αναφέρουν ότι ένας ακόμα Ιερός Ναός είναι έτοιμος να αποπερατωθεί. Ο Ιερός Ναός ολοκληρώνεται από τις δωρεές των Ελλήνων που βοηθάνε διαρκώς το έργο της Ιεραποστολής. Με ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρουν: “Ένας ακόμη ιερός Ναός πλησιάζει στην αποπεράτωση του. Όπως όλοι οι ιεροί ναοί είναι...
10 Μαρτίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2021 - 21:47

Ολοκληρώνεται Ιερός Ναός στη Βόρεια Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται Ιερός Ναός στη Βόρεια Μαδαγασκάρη

Οι φίλοι της Ιεραποστολής στη Βόρεια Μαδαγασκάρη αναφέρουν ότι ένας ακόμα Ιερός Ναός είναι έτοιμος να αποπερατωθεί. Ο Ιερός Ναός ολοκληρώνεται από τις δωρεές των Ελλήνων που βοηθάνε διαρκώς το έργο της Ιεραποστολής.

Με ανάρτησή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρουν: “Ένας ακόμη ιερός Ναός πλησιάζει στην αποπεράτωση του. Όπως όλοι οι ιεροί ναοί είναι δικά σας δημιουργήματα. Είναι δημιουργήματα των απανταχού Ελλήνων, που προσφέρονται στη μνήμη η υπέρ υγείας αγαπημένων προσώπων.

Μια νέα ζεστή φωλιά για τους χριστιανούς της περιοχής, ένα νέο καταφύγιο ελπίδας. Το έργο της ιεραποστολής δύσκολο αλλά σπουδαίο, που πραγματοποιείται αποκλειστικά με την δική σας βοήθεια και τον συνεχή αγώνα του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ιεραποστολή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιεραπόστολο πατέρα Παναγιώτη στο 6932673790”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων