23/04/2020 23/04/2020 “Η Εκκλησία είναι νοσοκομείο ψυχών…” ακούγαμε από μικροί σε κηρύγματά και πάντα απορούσα: “τι ασθενείς δέχεται;”, αναφέρει η  Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης σε επίκαιρη ανάρτησή της, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Προδρόμου. “Πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα ότι δέχεται τους πάντες. Αφού όλοι είμαστε ασθενείς από τον ιό της φθοράς και του...
23 Απριλίου, 2020 - 13:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 13:50

Ολοκληρώνεται ο ναός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή στην Αφρική

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται ο ναός του Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή στην Αφρική

“Η Εκκλησία είναι νοσοκομείο ψυχών…” ακούγαμε από μικροί σε κηρύγματά και πάντα απορούσα: “τι ασθενείς δέχεται;”, αναφέρει η  Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης σε επίκαιρη ανάρτησή της, υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Προδρόμου.

“Πέρασαν τα χρόνια και κατάλαβα ότι δέχεται τους πάντες. Αφού όλοι είμαστε ασθενείς από τον ιό της φθοράς και του θανάτου. Έχοντας ο καθένας διαφορετικά συμπτώματα, άλλος εγωισμό, άλλος θυμό, άλλος διάσπαση, άλλος ηδονοπληξία, όλοι νοσουμε από θάνατο. Και είναι αυτό το Μέγα Θεραπευτήριο που γνωρίζει από φάρμακα- μυστήρια, αναλογιες- κανόνες και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας- μοναστήρια. Μια τέτοια ΜΕΘ, βλέπουμε μέρα τη μέρα να ολοκληρώνεται εν μέσω δύσκολων ημερών, εν μέσω πανδημίας. Η πρώτη ανδρώα Ιερά Μονή στη γη της Μαδαγασκάρης. Ο πρώτος Ιερός Ναός του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστου στη Μαύρη Ήπειρο. Τούβλο το τούβλο, ευχή την ευχή, δάκρυ το δάκρυ, λεπτό το λεπτό από το παγκόσμιο ενδιαφέρον, από εσάς τους εγγύς και τους μακράν.

Χριστός Ανέστη και η ζωή δημιουργεί μέσα από το φόβο του θανάτου”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων