20/04/2024 20/04/2024 Με τον εορτασμό της 25ης επετείου του Παγκόσμιου Χριστιανικού Φόρουμ και τις καταληκτήριες συνεδρίες, ολοκληρώθηκε η 4η συνάντηση η οποία συνήλθε από 16 έως 19 Απριλίου στην Άκκρα, Γκάνα της Αφρικής με θέμα «Ότι μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος» (Ιω. 17:23) . Στις εργασίες μετείχε και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, υπό...
20 Απριλίου, 2024 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2024 - 13:49

Ολοκληρώθηκε η 4η συνάντηση στην Άκκρα με θέμα «Ότι μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος»

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η 4η συνάντηση στην Άκκρα με θέμα «Ότι μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος»

Με τον εορτασμό της 25ης επετείου του Παγκόσμιου Χριστιανικού Φόρουμ και τις καταληκτήριες συνεδρίες, ολοκληρώθηκε η 4η συνάντηση η οποία συνήλθε από 16 έως 19 Απριλίου στην Άκκρα, Γκάνα της Αφρικής με θέμα «Ότι μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος» (Ιω. 17:23) .

Στις εργασίες μετείχε και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, υπό την ιδιότητά του ως πρόεδρος των Ορθοδόξων στο ΠΣΕ. Κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης, ανέγνωσε τον χαιρετισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Αύριο, Ε’ Κυριακή των Νηστειών, ο Πανιερώτατος θα συλλειτουργήσει με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Αξώμης κ. Πέτρο και Άκκρας κ. Δανιήλ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου κ. Δανιήλ από τον προκάτοχό του κ. Πέτρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων