17/11/2020 17/11/2020 Εβδομάδα Αγίου Νεκταρίου ήταν για την Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας αυτή που ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα που αρχίζει η Νηστεία των Χριστουγέννων. Στην Ιερά Μητρόπολη τίμησαν τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού και με την παρότρυνση του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 9:08

Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα Αγίου Νεκταρίου στη Μητρ. Κανάγκας

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα Αγίου Νεκταρίου στη Μητρ. Κανάγκας

Εβδομάδα Αγίου Νεκταρίου ήταν για την Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας αυτή που ολοκληρώθηκε στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα που αρχίζει η Νηστεία των Χριστουγέννων. Στην Ιερά Μητρόπολη τίμησαν τα 100 χρόνια από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού και με την παρότρυνση του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου αφιέρωσαν μια εβδομάδα στη μνήμη του Αγίου.

Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου κάθε ημέρα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αγίου με καθημερινές εκδηλώσεις και ομιλίες. Πραγματοποιήθηκε ακόμα Ιερά Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Νεκταρίου ενώ τελέστηκε και Ευχέλαιο και Ιερά Παράκληση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων