10/04/2023 10/04/2023 Ολοκληρώθηκε η τετραήμερη ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ στο κράτος του Τζιμπουτί. Κατά την εκεί παραμονή του είχε την ευκαιρία να Ιερουργήσει και να τελέσει τις Ιερές Ακολουθίες στον Ιερό Ναό Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, να συναντήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Ελευθέριο Γεωργαλή και τα μέλη της Παροικίας, προς τους...
10 Απριλίου, 2023 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2023 - 10:13

Ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Αξώμης στο Τζιμπουτί

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Αξώμης στο Τζιμπουτί

Ολοκληρώθηκε η τετραήμερη ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ στο κράτος του Τζιμπουτί.

Κατά την εκεί παραμονή του είχε την ευκαιρία να Ιερουργήσει και να τελέσει τις Ιερές Ακολουθίες στον Ιερό Ναό Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, να συναντήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Ελευθέριο Γεωργαλή και τα μέλη της Παροικίας, προς τους οποίους μετέφερε τις θερμότατες πατρικές ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθημένου κ.κ. Θεοδώρου Β εν όψει του Αγίου Πάσχα. Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Γεωργαλή και την Παροικία για την εξωτερική ανακαίνιση του Κοινοτικού Ναού.

Ο Πρόεδρος κ. Γεωργαλής εξέφρασε προς τον Μητροπολίτη κ. Δανιήλ τις ευχαριστίες της ολιγομελούς Ελληνικής Παροικίας του Τζιμπουτί για την επίσκεψή του, η οποία ενδυναμώνει περαιτέρω τους δεσμούς των Ορθοδόξων της χώρας με το Κέντρο της Ορθοδοξίας στην Αφρική, τον Θρόνο του Αγίου Μάρκου.

Επίσης, συναντήθηκε με την Επίτιμο Πρόξενο της Αιθιοπίας στην Αθήνα κα. Τερίνα Αρμενάκη-Καλογεροπούλου, με την οποία είχε εποικοδομητική συζήτηση για κοινά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων