18/05/2019 18/05/2019 Το Σάββατο 17η Μαΐου ε.ε., τέταρτη ημέρα της Ποιμαντικής περιοδείας στην Επαρχία της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, η Α.Θ. Μακαριότης, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, πλαισιούμενος από τον επιχώριο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο και τον Θεοφιλ....
18 Μαΐου, 2019 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 22:18

Ομαδικές βαπτίσεις από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Κεντρική Τανζανία

Διαδώστε:
Ομαδικές βαπτίσεις από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας στην Κεντρική Τανζανία

Το Σάββατο 17η Μαΐου ε.ε., τέταρτη ημέρα της Ποιμαντικής περιοδείας στην Επαρχία της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, η Α.Θ. Μακαριότης, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, πλαισιούμενος από τον επιχώριο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρο και τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Μαλάουι κ. Φώτιο, ετέλεσε ομαδικές βαπτίσεις 350 ιθαγενών στο Ορθόδοξο ιεραποστολικό κέντρο στο Κινταμάλι της κεντρικής Τανζανίας.

 

Αμέσως μετά την συγκινητική τελετή των βαπτίσεων, ο Μακαριώτατος πραγματοποίησε Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Επισκοπής  απευθύνοντάς τους λόγους παραινετικούς και ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν με ενθουσιασμό τα ιερατικά τους καθήκοντα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε Σύναξη των Επισκόπων, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Πατριάρχη για την πρόοδο των Ιεραποστολικών δραστηριοτήτων στις Επισκοπές τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων