18/01/2022 18/01/2022 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι βαπτίσεις κατηχουμένων στην ιεραποστολή της Αφρικής με την μέριμνα και ευλογία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Έτσι, ακόμα 49 νεοφώτιστοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα στην ενορία των Αγίων Αναργύρων στο Κίτι της Ουγκάντας. Το μυστήριο έλαβε χώρα αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία την περασμένη Κυριακή η οποία οποία αποτέλεσε ημέρα χαράς για...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 9:36

Ομαδική βάπτιση 49 παιδιών και νέων στο Κίτι της Ουγκάντας

Διαδώστε:
Ομαδική βάπτιση 49 παιδιών και νέων στο Κίτι της Ουγκάντας

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι βαπτίσεις κατηχουμένων στην ιεραποστολή της Αφρικής με την μέριμνα και ευλογία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Έτσι, ακόμα 49 νεοφώτιστοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα στην ενορία των Αγίων Αναργύρων στο Κίτι της Ουγκάντας. Το μυστήριο έλαβε χώρα αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία την περασμένη Κυριακή η οποία οποία αποτέλεσε ημέρα χαράς για την τοπική εκκλησία καθώς προστέθηκαν νέα μέλη.

Το βάπτισμα έλαβαν κυρίως παιδιά και νέοι γεγονός που αποδεικνύει το ιεραποστολικό έργο που επιτελείται με κέντρο τη νεότητα η οποία θα αποτελέσει και το μέλλον της Εκκλησίας.

Η ενορία των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στο χωριό Κιτί στο Δήμο Κασανγκάτι και τελεί υπό την ιεραρχία του π. Γεωργίου Lule ο οποίος είναι προϊστάμενος της ενορίας από τον Ιούνιο 2019.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων