10/02/2022 10/02/2022 Επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος, άγει τα ονομαστήριά του η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρος Β’, την 17η Φεβρουαρίου 2022. Επί τη ευκαιρία αυτή, την Πέμπτη 17η Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 πρωινή θα τελεσθεί στον Κοινοτικό Ιερό Ναό Αλεξανδρείας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» Πατριαρχική Θεία Λειτουργία....
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2022 - 13:26

Ονομαστήρια Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής

Διαδώστε:
Ονομαστήρια Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής

Επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος, άγει τα ονομαστήριά του η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρος Β’, την 17η Φεβρουαρίου 2022.

Επί τη ευκαιρία αυτή, την Πέμπτη 17η Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 πρωινή θα τελεσθεί στον Κοινοτικό Ιερό Ναό Αλεξανδρείας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» Πατριαρχική Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών στην αίθουσα Θρόνου του Πατριαρχικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια, ο Μακαριώτατος προσκαλεί στο επίσημο εόρτιο γεύμα όλους τους Κοινοτικούς και όλη την Παροικία, το οποίο θα παραθέσει στο εντευκτήριο της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας «Ένωση».

Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας εύχεται στον αγαπητό Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β’ «εἰς πολλά ἔτη Δέσποτα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων