09/06/2020 09/06/2020 Ακόμη μια προσφορά αγάπης μέσω της Ιεραποστολικής Στέγης έφτασε στην μακρινή Τανζανία. Στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας ο Θεοφιλέστατος π. Αγαθόνικος, το περασμένο Ψυχοσάββατο, μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες. Οι δωρεές για τα τρόφιμα, που θα καλύψουν τις ανάγκες πολλών οικογενειών για αρκετές ημέρες, έγιναν απο φίλους του Συλλόγου εις μνήμην των αγαπημένων...
09 Ιουνίου, 2020 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2020 - 8:44

Ορθόδοξα χαμόγελα στην μακρινή Τανζανία

Διαδώστε:
Ορθόδοξα χαμόγελα στην μακρινή Τανζανία

Ακόμη μια προσφορά αγάπης μέσω της Ιεραποστολικής Στέγης έφτασε στην μακρινή Τανζανία. Στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας ο Θεοφιλέστατος π. Αγαθόνικος, το περασμένο Ψυχοσάββατο, μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες. Οι δωρεές για τα τρόφιμα, που θα καλύψουν τις ανάγκες πολλών οικογενειών για αρκετές ημέρες, έγιναν απο φίλους του Συλλόγου εις μνήμην των αγαπημένων τους προσώπων: Λαζάρου Τορτοπίδη (Ιατρού), Δημητρίου, Σπυρίδωνος Δαφνέζη, Παναγιώτου και Ελισάβετ.

Την Κυριακή το ποίμνιο παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στο Ιεραποστολικό Κέντρο στη Κεντρική Τανζανία και συμμετείχε στη Θεία Κοινωνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων