04/07/2022 05/07/2022 Με χαρούμενες φωνές, αφρικανικά χρώματα και εκδηλώσεις χαράς και αγάπης γέμισε η Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» στην Ιρίγκα της Τανζανίας το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Μια ημέρα ιδιαίτερη και συμβολική για τα δεκαπέντε (15) ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τις ευχές της Εκκλησίας και την ευλογία του...
04 Ιουλίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 0:09

Μαζικοί Ορθόδοξοι γάμοι στην Τανζανία

Διαδώστε:
Μαζικοί Ορθόδοξοι γάμοι στην Τανζανία

Με χαρούμενες φωνές, αφρικανικά χρώματα και εκδηλώσεις χαράς και αγάπης γέμισε η Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» στην Ιρίγκα της Τανζανίας το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022.

Μια ημέρα ιδιαίτερη και συμβολική για τα δεκαπέντε (15) ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τις ευχές της Εκκλησίας και την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου.

Μπορεί οι γάμοι στην Αφρική να μην έχουν τα φανταχτερά στολίδια και τις μεγάλες δεξιώσεις, είναι όμως πλήρεις από τη χάρη του Αγίου Πνεύματος. Η χαρά των ζευγαριών μεταδίδεται σε όλους και τότε κυριολεκτικά είναι η στιγμή, που ξεκινάει το πανήγυρι. Χοροί και τραγούδια με στίχους που επικαλούνται την ευλογία του Θεού για τις οικογένειές τους και ιδιαίτερα για τα παιδιά τους.

Μέτοχοι αυτής της χαράς γίνανε οι παρόντες και η Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»μεταφέρει προς όλους σας ένα δείγμα αυτής, γιατί η χαρά και η αγάπη είναι αισθήματα που μοιράζονται!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων