09/05/2022 09/05/2022 Τον γάμο του Μιχάλη Μούγη και της Καρολίνας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης το Σάββατο 7 Μάιου στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής. Ο Μιχάλης ήταν επί χρόνια συνεργάτης του Σεβασμιωτάτου όταν υπηρετούσε ως κληρικός στους Αγίους Αναργύρους στο Sofia Town και στο Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη της Ελληνικής...
09 Μαΐου, 2022 - 9:50

Ορθόδοξος Γάμος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής

Διαδώστε:
Ορθόδοξος Γάμος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής

Τον γάμο του Μιχάλη Μούγη και της Καρολίνας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης το Σάββατο 7 Μάιου στον Ιερό Ναό της Παντάνασσας στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μιχάλης ήταν επί χρόνια συνεργάτης του Σεβασμιωτάτου όταν υπηρετούσε ως κληρικός στους Αγίους Αναργύρους στο Sofia Town και στο Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη της Ελληνικής Κοινότητας του Τζέρμιστον.

Ήταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός στις εκπομπές “Νυκτερινός Επισκέπτης” και “της Κυριακής το Ξύπνημα” στην Νέα Πανελλήνια Φωνή, που είχε τότε ο Μητροπολίτης κ. Ιωάννης.

“Ευχόμαστε στους νεονύμφους βίο ανθόσπαρτο και κάθε Καλό”, ευχήθηκε η Μητρόπολη Ζάμπιας με ανάρτησή της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων