29/08/2020 29/08/2020 Η ομάδα του Facebook “Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης” δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά από το ορφανοτροφείο της Επισκοπής που μόλις έχουν παραλάβει τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο για να τους ενισχύσουν. Τη φωτογραφία με τα χαμογελαστά παιδιά συνοδεύουν με το κείμενο που ακολουθεί γραμμένο από τον π. Παναγιώτη Παπαϊωάννου: “Τα παιδιά...
29 Αυγούστου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 20:12

“Όταν το ευτελές γίνεται πολύτιμο”

Διαδώστε:
“Όταν το ευτελές γίνεται πολύτιμο”

Η ομάδα του Facebook “Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης” δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά από το ορφανοτροφείο της Επισκοπής που μόλις έχουν παραλάβει τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν από όλο τον κόσμο για να τους ενισχύσουν.

Τη φωτογραφία με τα χαμογελαστά παιδιά συνοδεύουν με το κείμενο που ακολουθεί γραμμένο από τον π. Παναγιώτη Παπαϊωάννου:

“Τα παιδιά του ορφανοτροφείου μας, παραλαμβάνουν το πράγματα που εσείς τους στείλατε με το τελευταίο κοντέινερ. Η δική σας αγάπη μεταφράζεται με ευτυχία στα πρόσωπα τους…., Όταν το ευτελές γίνεται πολύτιμο!!! Απ’ όλους εμάς τους εργάτες της ιεραποστολής ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ. Μην μας ξεχνάτε, πατέρας Παναγιώτης Παπαϊωάννου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων