08/08/2021 08/08/2021 Μήνυμα συμπαράστασης από την Ουγκάντα στέλνει στην Ελλάδα η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα. “Είναι μια τόσο φριχτή στιγμή για τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Ελλάδα. Οι πυρκαγιές κατακαίουν σχεδόν τα πάντα. Προσευχόμαστε να τους ελεήσει ο Κύριος και...
08 Αυγούστου, 2021 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2021 - 10:21

Ουγκάντα: Η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας συμπαρίσταται στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Ουγκάντα: Η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας συμπαρίσταται στην Ελλάδα

Μήνυμα συμπαράστασης από την Ουγκάντα στέλνει στην Ελλάδα η Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις πυρκαγιές που πλήττουν την χώρα.

“Είναι μια τόσο φριχτή στιγμή για τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Ελλάδα. Οι πυρκαγιές κατακαίουν σχεδόν τα πάντα. Προσευχόμαστε να τους ελεήσει ο Κύριος και να ξεπεράσουν αυτή την καταστροφή”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη στο μήνυμα της, αναρτώντας παράλληλα και έναν χάρτη της Ελλάδας που δείχνει τις περιοχές που μαίνονται οι πυρκαγιές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων