04/07/2022 04/07/2022 Στην Ορθόδοξη Κοινότητα Αγίου Νεκτάριου στο Ακονι Μπέντο βρέθηκε χθες ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος στο πλαίσιο ποιμαντικής του περιοδείας. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία σε ναό ο οποίος είναι χτισμένος με τούβλα και η στέγη του αποτελείται από τσίγκινες λαμαρίνες ενώ, αντί για δάπεδο, έχει χώμα. Η κοινότητα του Αγίου...
04 Ιουλίου, 2022 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 12:44

Ουγκάντα: Θεία Λειτουργία σε ναό με στέγη λαμαρίνες

Διαδώστε:
Ουγκάντα: Θεία Λειτουργία σε ναό με στέγη λαμαρίνες

Στην Ορθόδοξη Κοινότητα Αγίου Νεκτάριου στο Ακονι Μπέντο βρέθηκε χθες ο Επίσκοπος Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας κ. Νεκτάριος στο πλαίσιο ποιμαντικής του περιοδείας.

Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία σε ναό ο οποίος είναι χτισμένος με τούβλα και η στέγη του αποτελείται από τσίγκινες λαμαρίνες ενώ, αντί για δάπεδο, έχει χώμα.

Η κοινότητα του Αγίου Νεκταρίου είναι ένα από τα κέντρα της Επισκοπής με μεγάλο αριθμό πιστών. Προς το παρόν οι λατρευτικές ανάγκες καλύπτονται στον πρόχειρα κατασκευασμένο ναό. Ωστόσο, οι κάτοικοι επιθυμούν να έχουν μια μόνιμη εκκλησία προκειμένου να μπορούν να τελούνται με μεγαλύτερη άνεση οι ιερές ακολουθίες.

“Προσευχηθείτε πάντα και σκεφτείτε να υποστηρίζετε την αποστολή μας για τη δόξα της βασιλείας του Κυρίου και σωτήρα μας Ιησού Χριστού”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Επισκοπή Γκούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων