26/06/2021 26/06/2021 «Ούτε Εκκλησία, ούτε Πολιτεία, δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν στον άνθρωπο να κάνει υποχρεωτικά αυτό το εμβόλιο» τόνισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη. Για την απόφαση των προηγουμένων περιόδων να κλείσουν οι εκκλησίες λόγω της πανδημίας, αναρωτήθηκε: «Επιτρέπεται να...
26 Ιουνίου, 2021 - 18:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2021 - 19:06

“Ούτε Εκκλησία, ούτε Πολιτεία, έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν το εμβόλιο”

Διαδώστε:
“Ούτε Εκκλησία, ούτε Πολιτεία, έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν το εμβόλιο”

«Ούτε Εκκλησία, ούτε Πολιτεία, δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλλουν στον άνθρωπο να κάνει υποχρεωτικά αυτό το εμβόλιο» τόνισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

Για την απόφαση των προηγουμένων περιόδων να κλείσουν οι εκκλησίες λόγω της πανδημίας, αναρωτήθηκε: «Επιτρέπεται να κλείσουμε τους ναούς και οι πολιτικοί να συνεχίζουν τις πολιτικές τους συνάξεις; Γιατί έφταιξε η εκκλησία, γιατί έφταιξε ο Χριστός, γιατί να καταδικάσουμε την εκκλησία;».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων