04/08/2019 04/08/2019 Παιδιά από την Αφρική βαπτίσθηκαν Ορθόδοξα και “αποκάλυψαν” το όνομά τους σε χαρτί που κρατούσαν στα χέρια τους στην Κεντρική Τανζανία. Αναλυτικότερα, στο ιεραποστολικό κέντρο στο Κινταμάλι της Ιρίγκας της Επισκοπής Αρούσας και κεντρικής Τανζανίας προσήλθαν για το Άγιο Βάπτισμα 50 ιθαγενείς αδελφοί μας ως αποτέλεσμα του πόθου τους να γνωρίσουν την Ορθόδοξη πίστη και...
04 Αυγούστου, 2019 - 11:52
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2019 - 11:49

Παιδιά από την Αφρική βαπτίζονται Ορθόδοξα και “αποκαλύπτουν” το όνομά τους

Διαδώστε:
Παιδιά από την Αφρική βαπτίζονται Ορθόδοξα και “αποκαλύπτουν” το όνομά τους

Παιδιά από την Αφρική βαπτίσθηκαν Ορθόδοξα και “αποκάλυψαν” το όνομά τους σε χαρτί που κρατούσαν στα χέρια τους στην Κεντρική Τανζανία. Αναλυτικότερα, στο ιεραποστολικό κέντρο στο Κινταμάλι της Ιρίγκας της Επισκοπής Αρούσας και κεντρικής Τανζανίας προσήλθαν για το Άγιο Βάπτισμα 50 ιθαγενείς αδελφοί μας ως αποτέλεσμα του πόθου τους να γνωρίσουν την Ορθόδοξη πίστη και ζωή.

Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης βαπτίστηκαν και έλαβαν ονόματα που ζήτησαν συνάνθρωποί μας από την Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν το έργο της Επισκοπής και έγιναν ανάδοχοι των νεοφώτιστων ιθαγενών αδελφών μας.

Είθε η Χάρις του Θεού να τους επισκιάζει στη ζωή τους και με τις προσευχές και τη βοήθεια όλων το έργο της Επισκοπής με πρωτεργάτη τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο να προχωρήσει κι άλλο και να φέρει καρπούς πνευματικούς που θα μείνουν εις τον αιώνα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων