23/02/2023 23/02/2023 Το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία της Τανζανίας δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο οδηγό σπουδών, αλλά εκπρόσωποι των διαφόρων θρησκειών έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα σχολεία και να κατηχούν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Στο πλαίσιο αυτό, η Εκκλησία με την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου, αποστέλλει κληρικούς και λαϊκούς...
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2023 - 19:24

Παιδιά μαθαίνουν την Ορθοδοξία στα σχολεία της Τανζανίας

Διαδώστε:
Παιδιά μαθαίνουν την Ορθοδοξία στα σχολεία της Τανζανίας

Το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία της Τανζανίας δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο οδηγό σπουδών, αλλά εκπρόσωποι των διαφόρων θρησκειών έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα σχολεία και να κατηχούν τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εκκλησία με την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου, αποστέλλει κληρικούς και λαϊκούς κατηχητές προκειμένου να μιλήσουν στα μικρά παιδιά για την Ορθοδοξία.

Ένας από τους εντεταλμένους κληρικούς είναι και ο Διάκονος Ευμένιος, ο οποίος με πολύ ζήλο και μεράκι επισκέπτεται διαφορά σχολεία πέριξ του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας και τα παιδιά με πολλή χαρά τον υποδέχονται και ακούνε αυτά που έχει να τους πει.

(Πηγή: Ιεραποστολική Στέγη)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων