15/05/2020 15/05/2020 Παράκληση για την εξάλειψη της πανδημίας του κορωνοϊού τελέσθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου σε όλους του Ορθόδοξους Ναούς του Καΐρου μετά από απόφαση του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου Β. Ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος και Πατριαρχικός επίτροπος Καΐρου, τέλεσε την παράκληση στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται ακριβώς κάτω από...
15 Μαΐου, 2020 - 8:52

Παράκληση για την πανδημία στους ναούς του Καΐρου

Διαδώστε:
Παράκληση για την πανδημία στους ναούς του Καΐρου

Παράκληση για την εξάλειψη της πανδημίας του κορωνοϊού τελέσθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου σε όλους του Ορθόδοξους Ναούς του Καΐρου μετά από απόφαση του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου Β.
Ο Μητροπολίτης Μέμφιδος Νικόδημος και Πατριαρχικός επίτροπος Καΐρου, τέλεσε την παράκληση στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κελί του Αγίου του 20ου αιώνα.

Ο Σεβασμιώτατος προσευχήθηκε αρχικά μπροστά από τη εικόνα της Παναγίας κι εν συνεχεία μπροστά από την εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, του Αγίου που με την υπομονή, καρτερία και ακλόνητη πίστη στο Θεό άντεξε τις διώξεις και τις κακουχίες.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση της της Αιγύπτου και τις σχετικές αποφάσεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οι ναοί εξακολουθούν να λειτουργούν κεκλεισμένων των θυρών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων