28/11/2021 28/11/2021 Παρασημοφόρηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο με τον Σταυρό του Αποστόλου Μάρκου έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021. “Για τα μερόνυχτα που μείνατε άγρυπνος με τον Στρατό και την Πυροσβεστική” είπε τιμητικά ο Πατριάρχης προς τον Νίκο Χαρδαλιά, αναφερόμενος στην προηγούμενη ιδιότητά του ως Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και...
28 Νοεμβρίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2021 - 20:46

Παρασημοφόρηση Χαρδαλιά απο τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Παρασημοφόρηση Χαρδαλιά απο τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας

Παρασημοφόρηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Χαρδαλιά από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο με τον Σταυρό του Αποστόλου Μάρκου έλαβε χώρα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021. “Για τα μερόνυχτα που μείνατε άγρυπνος με τον Στρατό και την Πυροσβεστική” είπε τιμητικά ο Πατριάρχης προς τον Νίκο Χαρδαλιά, αναφερόμενος στην προηγούμενη ιδιότητά του ως Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Επίσκεψη στην Αίγυπτο πραγματοποιεί από την Κυριακή έως και τις 30 του Νοέμβρη ο Υφ. Εθνικής Άμυνας, όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση στρατιωτικού εξοπλισμού «EDEX 2021» (Egypt Defence Expo), που διοργανώνεται από 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021 στο Κάιρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και Aνώτατου Διοικητή των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Abdel Fatah El Sisi.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/Κάτσικας Ν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων