22/09/2019 22/09/2019 Συγκίνηση και ενθουσιασμό προκάλεσε στον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’ η ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Κοινοτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με δαπάνες της μεγάλης ευεργέτιδας Αικατερίνης Σοφιανού Μπελεφάντη και της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου. Ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής τον εμβληματικό ναό του Καΐρου. Επισκέφθηκε όλους τους...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 14:21

Πατρ. Αλεξανδρείας: «Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου έφτασε στο τέλειο»

Διαδώστε:
Πατρ. Αλεξανδρείας: «Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου έφτασε στο τέλειο»

Συγκίνηση και ενθουσιασμό προκάλεσε στον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’ η ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Κοινοτικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, με δαπάνες της μεγάλης ευεργέτιδας Αικατερίνης Σοφιανού Μπελεφάντη και της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής τον εμβληματικό ναό του Καΐρου. Επισκέφθηκε όλους τους χώρους και θαύμασε το σπουδαίο αυτό έργο.

Μιλώντας για την αποκατάσταση του ναού είπε ότι «η τελειότητα είναι για το Θεό» και πρόσθεσε ότι εμείς οι άνθρωποι αγωνιζόμαστε για να φτάσουμε σε αυτή. «Ωστόσο», σημείωσε, «σε αυτό το έργο η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, έφτασε το τέλειο».

Ο Πατριάρχης Θεόδωρο ευχαρίστησε την κ. Αικατερίνη Σοφιανού Μπελεφάντη για την γενναιόδωρη συνεισφορά της και τον κ. Χρήστο Καβαλή, τον Πρόεδρο της Ε.Κ.Κ καθώς και όλα τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Πηγή: ekkairo.org

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων