20/06/2021 21/06/2021 Το Σάββατο των ψυχών ο Σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Καμερούν κ. Γρηγόριος λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του π. Marcel από την Εκκλησιαστική Κοινότητα της Αγίας Τριάδος του χωριού Touloum του Βόρειου Καμερούν. Ο νέος Διάκονος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου και χειροτονήθηκε κατόπιν...
20 Ιουνίου, 2021 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 7:49

Πεντηκοστή και χειροτονίες διακόνων στο Καμερούν

Διαδώστε:
Πεντηκοστή και χειροτονίες διακόνων στο Καμερούν

Το Σάββατο των ψυχών ο Σεβασμιωτατος Μητροπολιτης Καμερούν κ. Γρηγόριος λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, και τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του π. Marcel από την Εκκλησιαστική Κοινότητα της Αγίας Τριάδος του χωριού Touloum του Βόρειου Καμερούν. Ο νέος Διάκονος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου και χειροτονήθηκε κατόπιν ομόφωνης απόφασης στον Σεβασμιωτατο μετά από ομόφωνη απόφαση των Μελών της Εκκλησιαστικής Κοινότητος.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε εις Διάκονον τον π. Antree από το Β. Καμερούν, ο οποίος είναι Μηχανικός και ενεργό μέλος της Ομάδος μελέτης της Ορθόδοξου Θεολογίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων