26/09/2021 26/09/2021 Περισσότερα από 500 άτομα βαφτίστηκαν τον τελευταίο μήνα, στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών ακόμη και από απομακρυσμένα χωριά της Ιρίγκα προσέρχονται, να λάβουν το Άγιο Βάπτισμα από τα χέρια του Επισκόπου τους, κ. Αγαθονίκου. Χθες, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ακόμη 140 άνθρωποι προστέθηκαν στην μεγάλη οικογένεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας! Αυτό το χαρμόσυνο...
26 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2021 - 18:59

Περισσότερες από 500 βαφτίσεις τον τελευταίο μήνα στην Τανζανία

Διαδώστε:
Περισσότερες από 500 βαφτίσεις τον τελευταίο μήνα στην Τανζανία

Περισσότερα από 500 άτομα βαφτίστηκαν τον τελευταίο μήνα, στην Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών ακόμη και από απομακρυσμένα χωριά της Ιρίγκα προσέρχονται, να λάβουν το Άγιο Βάπτισμα από τα χέρια του Επισκόπου τους, κ. Αγαθονίκου.

Χθες, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ακόμη 140 άνθρωποι προστέθηκαν στην μεγάλη οικογένεια της Ορθόδοξης Εκκλησίας! Αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελίου που ελκύει τις ταπεινές ψυχές αυτών των ανθρώπων μεταδίδεται, με τη χάρη του Θεού, και στα πιο απομακρυσμένα και ξεχασμένα χωριά της Τανζανίας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε γεύμα προσφοράς του κ. Ιωάννη Πορτοκαλίδη.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων