14/02/2021 14/02/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουρουντί και Ρουάντα κ. Ιννοκέντιος επισκέφτηκε την Ανατολική Επαρχία της Ρουάντα σε ποιμαντική επίσκεψη που πραγματοποίησε με τη συνοδεία του Αρχιμ. Νεκτάριο. Ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται για την παροχή νερού σε αυτήν την περιοχή ενώ συναντήθηκε με πιστούς και συζήτησαν για την αξιοποίηση της γης των ενοριών. Επιπλέον επισκέφτηκε...
14 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2021 - 10:02

Ποιμαντική επίσκεψη στη Ρουάντα

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη στη Ρουάντα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μπουρουντί και Ρουάντα κ. Ιννοκέντιος επισκέφτηκε την Ανατολική Επαρχία της Ρουάντα σε ποιμαντική επίσκεψη που πραγματοποίησε με τη συνοδεία του Αρχιμ. Νεκτάριο.

Ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τις εργασίες που γίνονται για την παροχή νερού σε αυτήν την περιοχή ενώ συναντήθηκε με πιστούς και συζήτησαν για την αξιοποίηση της γης των ενοριών.

Επιπλέον επισκέφτηκε την περιοχή όπου χτίζεται ο Ιερός Ναός των Αγίων Αποστόλων και ευχαρίστησε τόσο τον Αρχιμ. Νεκτάριο όσο για τους πιστούς για το έργο τους στη Ρουάντα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων