06/04/2021 06/04/2021 “Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Ο “Φύλαξ της Οικουμένης” στο κέντρο του ναού. Οι πιστοί προσεγγίζουν με το στόμα. Όπως κάθε σπουδαίο στην Εκκλησία. Ασπασμός και προσδοκία. Προσδοκία ότι όπως ο Σταύρος, σε νοητή επέκταση των ακτίνων, αγκαλιάζει το σύμπαν ολάκερο, έτσι κι εμείς, συσταυρωθέντες τω Κυρίω γινόμαστε ένα με τον Έναν και το κάθε τι της...
06 Απριλίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 16:27

“Ποιος περίμενε ότι ένα κομμάτι ξύλο και αρκετό αίμα ήταν τα συστατικά της Ζωής;”

Διαδώστε:
“Ποιος περίμενε ότι ένα κομμάτι ξύλο και αρκετό αίμα ήταν τα συστατικά της Ζωής;”

“Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως. Ο “Φύλαξ της Οικουμένης” στο κέντρο του ναού. Οι πιστοί προσεγγίζουν με το στόμα. Όπως κάθε σπουδαίο στην Εκκλησία. Ασπασμός και προσδοκία. Προσδοκία ότι όπως ο Σταύρος, σε νοητή επέκταση των ακτίνων, αγκαλιάζει το σύμπαν ολάκερο, έτσι κι εμείς, συσταυρωθέντες τω Κυρίω γινόμαστε ένα με τον Έναν και το κάθε τι της Δημιουργίας”.

Αυτά αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή του, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαγαδασκάρης κ. Πρόδρομος. Ο Θεοφιλέστατος καταλήγει: “Ποιος περίμενε ότι ένα κομμάτι ξύλο και αρκετό αίμα ήταν τα συστατικά της Ζωής;”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων