15/06/2022 15/06/2022 Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καμπάλας στην Ουγκάντα επί τη εορτή του Αγίου Ιερωνύμου και προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερωνύμου, που άγει τα ονομαστήριά του. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τζίντζα και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καμπάλας...
15 Ιουνίου, 2022 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 14:37

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Καμπάλας Ιερωνύμου

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Καμπάλας Ιερωνύμου

Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καμπάλας στην Ουγκάντα επί τη εορτή του Αγίου Ιερωνύμου και προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερωνύμου, που άγει τα ονομαστήριά του. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τζίντζα και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερωνύμου, ο οποίος συλλειτούργησε μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουκόμπας κ. Χρυσόστομο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Γκούλου και Βόρειας Ουγκάντας κ. Νεκτάριο.

 

Πολλοί πιστοί από διαφορετικές ενορίες συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην οποία επίσης συμπροσευχήθηκαν οι μοναχές από την Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Kiyind (Buikwe District) από την Ιερά Μονή Αγίων Πάντων στο Bwetyaba (Luweero district).

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων