31/12/2019 31/12/2019 Η ιεραποστολή στην Αφρική κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς εκεί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2019 και ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος από την μακρινή Τανζανία στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, από τις προετοιμασίες για ένα διαφορετικό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο οποίο κυριαρχεί πάνω απ’ όλα η αγάπη. “Σήμερα καθώς πορευόμασταν κάτω από τον...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 17:43

Προετοιμασία για μια διαφορετική Πρωτοχρονιά στην Αφρική

Διαδώστε:
Προετοιμασία για μια διαφορετική Πρωτοχρονιά στην Αφρική

Η ιεραποστολή στην Αφρική κρύβει πολλές εκπλήξεις, καθώς εκεί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2019 και ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος από την μακρινή Τανζανία στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, από τις προετοιμασίες για ένα διαφορετικό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, στο οποίο κυριαρχεί πάνω απ’ όλα η αγάπη.

“Σήμερα καθώς πορευόμασταν κάτω από τον καυτό αφρικανικό ήλιο για την ενορία του Αγίου Αθανασίου, συναντήσαμε στην πορεία μας μια ομάδα μικρών Ορθόδοξων παιδιών που προετοίμαζαν το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι της οικογένειας, μεταφέροντας λίγα ξύλα για την κουζίνα της μητέρας!!! Η αγάπη σε όλο της το μεγαλείο!!! Καλή χρονιά από εδώ «την πατρίδα των φτωχότερων των φτωχών μα κι ευλογημένων»!!! Ας βοηθήσουμε όλοι να ζήσουν όλα αυτά τα παιδιά μια καλή και ευλογημένη χρονιά!!! Δεν έχουν απλώς την ανάγκη μας, πεθαίνουν γι αυτήν” γράφει στη σελίδα του στο facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων