01/12/2023 01/12/2023 Με την πρωτοβουλία και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας και τοποτηρητή της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη, o Καθεδρικός Ναός των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στο Μαπούτο Μοζαμβίκης, διοργανώνει το πρόγραμμα “Art Science and Sustainable Living”, με υπεύθυνο καθηγητή πληροφορικής τον κ. Alcídio Hoguane της ίδιας κοινότητας. Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στην αίθουσα του πολιτιστικού...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 12:26

Πρόγραμμα εκμάθησης της τεχνολογίας στο Μαπούτο Μοζαμβίκης με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Ζάμπιας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εκμάθησης της τεχνολογίας στο Μαπούτο Μοζαμβίκης με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Ζάμπιας

Με την πρωτοβουλία και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζάμπιας και τοποτηρητή της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη, o Καθεδρικός Ναός των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στο Μαπούτο Μοζαμβίκης, διοργανώνει το πρόγραμμα “Art Science and Sustainable Living”, με υπεύθυνο καθηγητή πληροφορικής τον κ. Alcídio Hoguane της ίδιας κοινότητας. Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του ναού.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της τεχνολογίας, η ανάλυση εικόνων, η εικαστική αγωγή, και ο προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών για παιδιά με διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο, καθώ ςκαι η εξάσκηση της λογικής, της δημιουργικότητας, της αλγοριθμικής και της αναλυτικής σκέψης.

Τον Φεβρουάριο, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα οπτικής ρομποτικής, βασικής επιστήμης υπολογιστών, προγραμματισμού Java και οπτικής εκπαίδευσης.

Εγγραφές έως το τέλος Δεκεμβρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων