08/05/2023 13/05/2023 Μετά από αρκετούς μήνες έφτασε, με τη χάρη του Θεού, από την Ελλάδα ένα μεγάλο κοντέινερ γεμάτο αγάπη για τη στήριξη των αναγκών του Ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας. Ιατρικά μηχανήματα για τον πλήρη εξοπλισμό της κλινικής στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας, εκκλησιαστικά είδη, ραπτικές μηχανές για την τεχνική σχολή που θα...
08 Μαΐου, 2023 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 1:32

Προσφορά αγάπης στην Ιεραποστολή της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης στην Ιεραποστολή της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας

Μετά από αρκετούς μήνες έφτασε, με τη χάρη του Θεού, από την Ελλάδα ένα μεγάλο κοντέινερ γεμάτο αγάπη για τη στήριξη των αναγκών του Ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας.

Ιατρικά μηχανήματα για τον πλήρη εξοπλισμό της κλινικής στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίνγκας, εκκλησιαστικά είδη, ραπτικές μηχανές για την τεχνική σχολή που θα δημιουργηθεί στην Αρούσα, ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρικές συσκευές για τις διάφορες ανάγκες.

Η άφιξη και το άνοιγμα του κοντέινερ σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Οι πρώτοι που γεύθηκαν τη χαρά ήταν οι μικροί φίλοι, τα παιδάκια, με τα παπούτσια, τα παιχνίδια, τα αρκουδάκια και τα ποδήλατα. Η αυλή του Ιεραποστολικού Κέντρου γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές.

Το ίδιο κλίμα δημιουργήθηκε και στο χωριό Ιμπόγκο, όπου μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία διανεμήθηκαν παπούτσια και ρούχα σε όλους τους πιστούς και τα μικρά παιδιά.

«Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους δωρητές της Ιεραποστολικής Στέγης που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για τη συγκέντρωση όλων των αγαθών αλλά και τους δωρητές των ιατρικών μηχανημάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον πατέρα Αναστάσιο Κοντολέων, τους εθελοντές της αποθήκης της Ιεραποστολής στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης αλλά και την Αδελφότητα Ορθόδοξου Εξωτερικής Ιεραποστολής για την αποστολή του κοντέινερ», καταλήγει η σχετική ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο της Ιεραποστολικής Στέγης «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων