14/11/2020 14/11/2020 Την 13η Νοεμβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε στο Pointe-Noire το παράρτημα της μεγάλης εταιρείας πωλήσεων ειδών πληροφορικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ BUROTOP IRIS, ιδιοκτησίας του Λιβανέζου επιχειρηματία κ.Issa Attye, ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ, όπου έγινε αποδέκτης της αγάπης του ομωνύμου Ιδρύματος αγαθοεργιών της προαναφερθείσης εταιρείας. Συγκεκριμένα το Ίδρυμα, διά του...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 12:14

Προσφορά ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Ορθόδοξο Γυμνάσιο “Φως Εθνών”

Διαδώστε:
Προσφορά ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Ορθόδοξο Γυμνάσιο “Φως Εθνών”

Την 13η Νοεμβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε στο Pointe-Noire το παράρτημα της μεγάλης εταιρείας πωλήσεων ειδών πληροφορικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ BUROTOP IRIS, ιδιοκτησίας του Λιβανέζου επιχειρηματία κ.Issa Attye, ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ, όπου έγινε αποδέκτης της αγάπης του ομωνύμου Ιδρύματος αγαθοεργιών της προαναφερθείσης εταιρείας.

Συγκεκριμένα το Ίδρυμα, διά του τοπικού Διευθυντή του παραρτήματος της BUROTOP IRIS στην κογκολέζικη συμπρωτεύουσα κ. Antonio Khoury, προσέφερε έναν καινούριο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος θα &e psilon;ξυπηρετήσει τις διοικητικές ανάγκες της Διευθύνσεως του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» της Ι.Μ.Μπραζαβίλ, στην πόλη Dolisie.

Κατά την παραλαβή του ηλεκτρονικού υπολογιστή ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε προς τον τοπικό Διευθυντή κ.Khoury την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για τις πολλαπλές ευεργεσίες του Ιδρύματος BUROTOP IRIS τόσο προς τα ορθόδοξα Εκπαιδευτήρια, όσο και προς το πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» της Ι.Μητροπόλεως.

Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος συνεκάλεσε υπαιθρίως, συνεπεία των εκτάκτων υγειονομικών μέτρων, σύσκεψη των εργαζομένων στην έδρα της Ι.Μητροπόλεως, για υπηρεσιακά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων