21/09/2019 21/09/2019 Την 19η Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε στο Pointe-Noire το παράρτημα της μεγάλης εταιρείας πωλήσεων ειδών πληροφορικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ BUROTOP IRIS, ιδιοκτησίας του Λιβανέζου επιχειρηματία κ.Issa Attye, ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ, όπου έγινε αποδέκτης της αγάπης του ομωνύμου Ιδρύματος της ως άνω εταιρείας. Συγκεκριμένα το προαναφερθέν Ίδρυμα, διά...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:32

Προσφορά υπολογιστών στα Ορθόδοξα Εκπαιδευτήρια “Φως Εθνών”

Διαδώστε:
Προσφορά υπολογιστών στα Ορθόδοξα Εκπαιδευτήρια “Φως Εθνών”

Την 19η Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων επισκέφθηκε στο Pointe-Noire το παράρτημα της μεγάλης εταιρείας πωλήσεων ειδών πληροφορικής, ηλεκτρονικού εξοπλισμού κλπ BUROTOP IRIS, ιδιοκτησίας του Λιβανέζου επιχειρηματία κ.Issa Attye, ευεργέτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μπραζαβίλ, όπου έγινε αποδέκτης της αγάπης του ομωνύμου Ιδρύματος της ως άνω εταιρείας.

Συγκεκριμένα το προαναφερθέν Ίδρυμα, διά του τοπικού Διευθυντή του παραρτήματος της εταιρείας BUROTOP IRIS στην κογκολέζικη συμπρωτεύουσα κ. Antonio Khoury, προσέφερε δύο καινούριους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν την αίθουσα πληροφορικής των Ορθοδόξων Εκπαιδευτηρίων «Φως Εθνών» στην πόλη Dolisie επ’ ωφελεία των γηγενών μαθητών.

Κατά την παραλαβή των ηλεκτρονικών υπολογιστών ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε προς τον τοπικό Διευθυντή κ.Khoury την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για τις πολλαπλές ευεργεσίες του Ιδρύματος BUROTOP IRIS τόσο προς τα ορθόδοξα Εκπαιδευτήρια, όσο και προς το πρότυπο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» της Μητροπόλεως.

Σημειώνεται ότι στα Εκπαιδευτήρια «Φως Εθνών» διδάσκεται το μάθημα πληροφορικής από την α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου σε ειδική αίθουσα πληροφορικής με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ως και η αγγλική γλώσσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων