24/10/2019 24/10/2019 Στην ενορία του Αγίου Ιακώβου στην Ανατολική Ουγκάντα τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισαν οι μαθητές του Κυρίου στη διάδοση του μηνύματος του ευαγγελίου, κάνοντας σύντομη αναφορά στον τιμώμενο, χθες, Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο. Μετά...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 21:54

Προτροπή προς τη γνώση στην Ορθόδοξη νεολαία της Αφρικής

Διαδώστε:
Προτροπή προς τη γνώση στην Ορθόδοξη νεολαία της Αφρικής

Στην ενορία του Αγίου Ιακώβου στην Ανατολική Ουγκάντα τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Στο κήρυγμά του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισαν οι μαθητές του Κυρίου στη διάδοση του μηνύματος του ευαγγελίου, κάνοντας σύντομη αναφορά στον τιμώμενο, χθες, Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος παραβρέθηκε σε γιορτή που ετοίμασαν οι νέοι της ενορίας, ενώ ο ίδιος προέτρεψε στην ομιλία του τους μαθητές να μην εγκαταλείπουν ποτέ την γνώση παρά τις πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Στο τέλος ο Θεοφιλέστατος προσέφερε ως ευλογία ένα στυλό στους νέους, ευχόμενος καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων