18/05/2019 18/05/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας, κ. Ιωνά επισκέφτηκε χθες η Πρόξενος της Ουγκάντα στην Ελλάδα κ. Βασιλική Αλεξανδράκη στην ορθόδοξη έδρα στο namungoona – Καμπάλα. Συζήτησαν για ορισμένα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και μετά, ο Μητροπολίτης κ. Ιωνάς τους ξενάγησε γύρω από τις εγκαταστάσεις της μητρόπολης και έδειξε μερικά από τα έργα σε εξέλιξη όπως ο...
18 Μαΐου, 2019 - 15:30

Προχωρούν οι εργασίες για το ναό του Αγ. Νικολάου στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Προχωρούν οι εργασίες για το ναό του Αγ. Νικολάου στην Ουγκάντα

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας, κ. Ιωνά επισκέφτηκε χθες η Πρόξενος της Ουγκάντα στην Ελλάδα κ. Βασιλική Αλεξανδράκη στην ορθόδοξη έδρα στο namungoona – Καμπάλα. Συζήτησαν για ορισμένα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και μετά, ο Μητροπολίτης κ. Ιωνάς τους ξενάγησε γύρω από τις εγκαταστάσεις της μητρόπολης και έδειξε μερικά από τα έργα σε εξέλιξη όπως ο ιερός ναός του Αγίου Νικολάου. Το συμπέρασμα είναι ότι στη μακρινή Ουγκάντα παρά τις δυσκολίες η Ορθοδοξία ανθίζει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων