06/06/2020 06/06/2020 Με μια απλή, αλλά ουσιαστική ανάρτηση στο facebook, όπου επεξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει το Ψυχοσάββατο προ της Πεντηκοστής, ο  π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, που κάνει ιεραποστολή στη Β. Μαδαγασκάρη, κατηχεί (παντοιοτρόπως) τους κατοίκους της περιοχής.  Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει από τους φίλους της Ιεραποστολής της Βορείου Μαδαγασκάρης να γράψουν και να του στείλουν τα ονόματα...
06 Ιουνίου, 2020 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 17:37

Ψυχοσάββατο στη Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο στη Μαδαγασκάρη

Με μια απλή, αλλά ουσιαστική ανάρτηση στο facebook, όπου επεξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει το Ψυχοσάββατο προ της Πεντηκοστής, ο  π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, που κάνει ιεραποστολή στη Β. Μαδαγασκάρη, κατηχεί (παντοιοτρόπως) τους κατοίκους της περιοχής. 

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει από τους φίλους της Ιεραποστολής της Βορείου Μαδαγασκάρης να γράψουν και να του στείλουν τα ονόματα των κεκοιμημένων τους προς μνημόνευση την ημέρα αυτή, ως ανταπόδοση για την αγάπη και τη βοήθειά τους!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων