22/03/2019 22/03/2019 Με τις ευχές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής και την υποστήριξη του ευσεβούς πληρώματος της Εκκλησίας μας, η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής φόρτωσε άλλο ένα κοντέινερ με ανθρωπιστική βοήθεια για την πολύπαθη χώρα της Σιέρρα Λεόνε, όπου εργάζεται ιεραποστολικά, ο π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος. Η Αδελφότητα ευχαριστεί τους υπέροχους εθελοντές της, οι οποίοι εργάστηκαν ασταμάτητα...
22 Μαρτίου, 2019 - 15:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2019 - 15:30

Σαλπάροντας για Σιέρρα Λεόνε: Άλλο ένα κοντέινερ για τους εκεί αδελφούς

Διαδώστε:
Σαλπάροντας για Σιέρρα Λεόνε: Άλλο ένα κοντέινερ για τους εκεί αδελφούς

Με τις ευχές του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής και την υποστήριξη του ευσεβούς πληρώματος της Εκκλησίας μας, η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής φόρτωσε άλλο ένα κοντέινερ με ανθρωπιστική βοήθεια για την πολύπαθη χώρα της Σιέρρα Λεόνε, όπου εργάζεται ιεραποστολικά, ο π. Θεμιστοκλής Αδαμόπουλος.

Η Αδελφότητα ευχαριστεί τους υπέροχους εθελοντές της, οι οποίοι εργάστηκαν ασταμάτητα επί ημέρες για να συγκεντρώσουν, να αγοράσουν, να διαλέξουν, να συσκευάσουν και να φορτώσουν 25 τόνους αγαθών για τους αδελφούς στη Σιέρρα Λεόνε. Ο Θεός να τους ευλογεί όλους.

 

 

Η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής είναι το αρχαιότερο ιεραποστολικό σωματείο στην Ελλάδα και σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο. Από το 1963, συνεργάζεται με Ορθοδόξους ιεραποστόλους στην Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία και τη Λατινική Αμερική, παρέχοντάς τους κάθε ηθική και υλική υποστήριξη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων