08/08/2020 08/08/2020 Στο δύσκολο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάγκας στο μακρινό Κονγκό, αλλά και στην ευλογία του Θεού πίσω από τα εμπόδια αναφέρεται ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος, εξηγώντας πώς οι βλάβες στο αυτοκίνητο οδήγησαν στην ίδρυση ενοριών. “Περιοδεία σε μακρινά Αφρικανικά χωριά της Μητροπόλεως. Οι πολλές βλάβες του αυτοκινήτου έγιναν αιτία σε διάφορα σημεία να ιδρύσουμε...
08 Αυγούστου, 2020 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2020 - 10:12

“Σας περιμέναμε να μας διδάξετε Ορθοδοξία!”

Διαδώστε:
“Σας περιμέναμε να μας διδάξετε Ορθοδοξία!”

Στο δύσκολο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάγκας στο μακρινό Κονγκό, αλλά και στην ευλογία του Θεού πίσω από τα εμπόδια αναφέρεται ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος, εξηγώντας πώς οι βλάβες στο αυτοκίνητο οδήγησαν στην ίδρυση ενοριών.

“Περιοδεία σε μακρινά Αφρικανικά χωριά της Μητροπόλεως. Οι πολλές βλάβες του αυτοκινήτου έγιναν αιτία σε διάφορα σημεία να ιδρύσουμε νέες ενορίες. Σε κάποια χωριά μας είπαν ” Σας περιμέναμε χρόνια να έλθετε να διδάξετε την Ορθοδοξία!!! Εσάς θέλουμε. Μη μας ξεχάσετε!!! Ελάτε να μας κατηχήσετε “, αναφέρει ο Σεβασμιώτατος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει:
“Δοξάσαμε τον Θεό που επέτρεψε τις βλάβες του αυτοκινήτου. Επισκεφθήκαμε και τον Ναό του Ευαγγελισμού που πριν εφτά μήνες τελείωσαν οι εργασίες. Την νύχτα μετά από μεγάλη βλάβη του αυτοκινήτου μείναμε μέσα στα Αφρικανικά χωριά. Σε ευχαριστούσε Θεέ μου για όλες αυτές τις δυσκολίες”.


 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων