11/01/2024 12/01/2024 Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Χριστού στην πόλη της Μπάντακα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Μέχρι στιγμής οι πιστοί βρίσκουν πνευματικό καταφύγιο στο σπίτι του ιερέα της πόλης, όπου συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία και σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες. Ωστόσο εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2024 - 0:02

Σε εξέλιξη η ανοικοδόμηση Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Χριστού στη Λ.Δ. Κονγκό

Διαδώστε:
Σε εξέλιξη η ανοικοδόμηση Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Χριστού στη Λ.Δ. Κονγκό

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανοικοδόμησης του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Χριστού στην πόλη της Μπάντακα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Μέχρι στιγμής οι πιστοί βρίσκουν πνευματικό καταφύγιο στο σπίτι του ιερέα της πόλης, όπου συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία και σε όλες τις Ιερές Ακολουθίες. Ωστόσο εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι σε σύντομα θα μπορούν να λατρεύουν τον Θεό μέσα σε αυτόν τον νέο Ναό.

Ο εφημέριος π. Σπυρίδων διαρκώς κατηχεί και δημιουργεί νέες πνευματικές φωλιές.

Είναι αξοσημείωτο ότι ο π. Σπυρίδων άνοιξε και νέα ενορία στην άλλη πλευρά της πόλης και τελεί και εκεί κατηχήσεις και Θείες Λειτουργίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων