30/05/2024 03/06/2024 Σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, όπως κάνει γνωστό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ερμουπόλεως κ. Νικόλαος μέσα από ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης γνωστοποιεί ότι ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος έλαβε εξιτήριο από νοσοκομείο της Αθήνας και στη συνέχεια ταξίδεψε στον τόπο της καταγωγής του,...
30 Μαΐου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024 - 0:31

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος, όπως κάνει γνωστό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ερμουπόλεως κ. Νικόλαος μέσα από ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης γνωστοποιεί ότι ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος έλαβε εξιτήριο από νοσοκομείο της Αθήνας και στη συνέχεια ταξίδεψε στον τόπο της καταγωγής του, στην Κρήτη, όπου αυτές τις ημέρες υποβάλλεται σε φυσικοθεραπεία.

«Ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση και ασφαλή επιστροφή στο ποίμνιό του», αναφέρει, μεταξύ άλλων, καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ερμουπόλεως κ. Νικόλαος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων