27/11/2019 27/11/2019 Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση του, το Ελληνο – Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης διοργανώσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Ελλάδα και Αφρική, Προοπτικές Οικονομικής Συνεργασίας”. Στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών συμμετείχε ο Μητροπολίτης Ζαμπιας κ. Ιωάννης ο οποίος του μετέφερε τις ευχές της Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης...
27 Νοεμβρίου, 2019 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2019 - 12:20

Σε Ημερίδα στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Διαδώστε:
Σε Ημερίδα στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυση του, το Ελληνο – Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης διοργανώσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Ελλάδα και Αφρική, Προοπτικές Οικονομικής Συνεργασίας”.

Στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών συμμετείχε ο Μητροπολίτης Ζαμπιας κ. Ιωάννης ο οποίος του μετέφερε τις ευχές της Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρου. Η εκδήλωση τελεστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το Επιμελητήριο, που ιδρύθηκε το 1999, προωθεί την ανάπτυξη ελληνικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Αφρική και ενθαρρύνει την σύναψη αμοιβαία επωφελών συνεργασιών στην Ελλάδα και την Αφρική. Αναδεικνύει και δημοσιοποιεί ζητήματα που προάγουν την οικονομική ανάπτυξη αφρικανικών χωρών. Συγκεντρώνει και παρέχει πληροφορίες και αναλύσεις στα μέλη του για τις πολιτικοοικονομικές συνθήκες και εξελίξεις στην οικονομία και σε σημαντικούς τομείς των αφρικανικών χωρών. Σκοπός του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητήριου Εμπορίου και Ανάπτυξης είναι η ισχυροποίηση των οικονομικών, εμπορικών, τουριστικών και πολιτιστικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Αφρικανικές Χώρες.

Τους επόμενους μήνες αντιπροσωπεία τεχνοκρατών και επιχειρηματιών θα επισκεφθεί τη Ζάμπια .Στις επαφές τους θα αξιολογηθούν όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να προωθηθούν οικονομικές συνεργασίες με τη Ζάμπια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων