09/08/2022 09/08/2022 Με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ζακυνθινής Άννας Φιλιώτη «Το ξετύλιγμα της δαντέλας». Την εκδήλωση πλαισίωσαν εξαίρετοι ομιλητές τίμησαν δε με την παρουσία τους: Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ. Πρόδρομος, ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης,...
09 Αυγούστου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 12:06

Σε παρουσίαση βιβλίου στην Κρήτη ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Διαδώστε:
Σε παρουσίαση βιβλίου στην Κρήτη ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Ζακυνθινής Άννας Φιλιώτη «Το ξετύλιγμα της δαντέλας».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν εξαίρετοι ομιλητές τίμησαν δε με την παρουσία τους: Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ. Πρόδρομος, ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υπουργός κ. Νίκος Σηφουνάκης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης,.Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι κ. Γιώργης Αλεξανδράκης.Η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ρεθύμνου κ. Φέφη Βαλαρή.

Τα κείμενα από το βιβλίο απέδωσε με ιδιαίτερη ευαισθησία η ηθοποιός Δανάη Καλαχώρα.Ο συντονισμός της παρουσίασης έγινε από την κ. Ξένια Πλαστήρα.

Την εκδήλωση έκλεισε με Ζακυνθινό χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων