23/03/2020 23/03/2020 Κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς πιστούς τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Γράφει στο Facebook η Ιερά Μητρόπολη: “Ούτε στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας χτυπούν οι καμπάνες. Ο Επίσκοπος και οι ιερείς τελούν μόνοι τους τις ακολουθίες χωρίς πρόσβαση πιστών στους Ναούς και με τις πόρτες κλειστές. Υπάρχει μια αντιγραφή τω...
23 Μαρτίου, 2020 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 10:48

Σίγησαν οι καμπάνες στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας

Διαδώστε:
Σίγησαν οι καμπάνες στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας

Κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς πιστούς τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Γράφει στο Facebook η Ιερά Μητρόπολη:
“Ούτε στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας χτυπούν οι καμπάνες. Ο Επίσκοπος και οι ιερείς τελούν μόνοι τους τις ακολουθίες χωρίς πρόσβαση πιστών στους Ναούς και με τις πόρτες κλειστές. Υπάρχει μια αντιγραφή τω μέτρων και στο Κογκό. Εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα του Κορωνοιου. Παρακαλούμε καθημερινά τον Θεό και με ιδιαίτερες δεήσεις να απομακρύνει τον φοβερό αυτόν ιό και να δωρίσει ξανά υγεία, ηρεμία και ευλογία σε όλο τον κόσμο”.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος λειτούργησε κεκλεισμένων των θυρών στον παλαιό Ναό του Αγίου Ανδρέου Κανάγκας και ακολούθως ανέγνωσε την εγκύκλιο του, που μεταδόθηκε από το Ραδιόφωνο της ιεραποστολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων