20/02/2022 20/02/2022 Ενώπιον του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, χθες, 19 Φεβρουαρίου 2022, στην Ι.Μ. Αγίου Σάββα Αλεξανδρείας έδωσε το Μεγάλο Μήνυμα ο Θεοφιλέστατος εψηφισμένος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, της αντιπροσωπείας του Δήμου Αριστοτέλη,...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 11:59

Σήμερα η χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Μπουκόμπας – Εδόθη το Μεγάλο Μήνυμα

Διαδώστε:
Σήμερα η χειροτονία του εψηφισμένου Επισκόπου Μπουκόμπας – Εδόθη το Μεγάλο Μήνυμα

Ενώπιον του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου, χθες, 19 Φεβρουαρίου 2022, στην Ι.Μ. Αγίου Σάββα Αλεξανδρείας έδωσε το Μεγάλο Μήνυμα ο Θεοφιλέστατος εψηφισμένος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, της αντιπροσωπείας του Δήμου Αριστοτέλη, αποτελουμένης εκ του Αντιδημάρχου κ. Νικολάου Αυγερινού και των Δημοτικών Συμβούλων κ. Αστερίου Τζιτζιρίκα και κ. Νικήτα Μαρτυγάκη, και πολλών προσκυνητών!

Όλοι αναφώνησαν για ακόμα μια φορά το «Άξιος!».

Ακολούθησε δεξίωση στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής του Αγιου Σάββα με καλεσμένους τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο και τους προσκυνητές από την Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού, της οποίας ο νέος Επίσκοπος υπήρξε Πρωτοσύγκελλος.

Σήμερα τελείται η χειροτονία του νέου Επισκόπου Μπουκόμπας κ. Χρυσοστόμου στην Ιερά Μονή του Αγίου Σάββα, που τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε την ιεραποστολή της Αφρικής από τη θέση του Γενικού Πατριαρχικού Επισκόπου Μπουκόμπας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων