10/09/2021 10/09/2021 Σήμερα ολοκληρώνεται η επίσημη επίσκεψη του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ στην Κύπρου όπου τις προηγούμενες ημέρες είχε σειρά επαφών με εκκλησιαστικούς και πολιτικούς φορείς της Μεγαλονήσου. Ο Μακαριώτατος νωρίς το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου όπου τον υποδέχθηκαν θερμά ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 10:32

Στα γραφεία της Μητρόπολης Κιτίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Στα γραφεία της Μητρόπολης Κιτίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Σήμερα ολοκληρώνεται η επίσημη επίσκεψη του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’ στην Κύπρου όπου τις προηγούμενες ημέρες είχε σειρά επαφών με εκκλησιαστικούς και πολιτικούς φορείς της Μεγαλονήσου.

Ο Μακαριώτατος νωρίς το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κιτίου όπου τον υποδέχθηκαν θερμά ο Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος μαζί με κληρικούς της Μητροπόλεως.

Χθες, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρος Β’, είχε εγκάρδια συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, όπου συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας στην Αφρική και την πολύπλευρη δραστηριότητά του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων