25/01/2020 25/01/2020 Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπόλιτου Καμερούν κ. Γρηγόριου, κατά το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, παρουσία του Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννου και του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Προδρόμου. «Σεβασμιώτατε, με την ευκαιρία της ονομαστικής Σας εορτής, δέομαστε όπως ο Κύριος Σας χαρίζει έτη πολλά, πλήρη σωματική και ψυχική δύναμη,...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 18:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 18:45

Ευχήθηκαν απο κοντά στον Μητροπολίτη Καμερούν

Διαδώστε:
Ευχήθηκαν απο κοντά στον Μητροπολίτη Καμερούν

Ονομαστήρια του Σεβασμιώτατου Μητροπόλιτου Καμερούν κ. Γρηγόριου, κατά το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, παρουσία του Μητροπολίτου Ζάμπιας κ. Ιωάννου και του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Προδρόμου.

«Σεβασμιώτατε, με την ευκαιρία της ονομαστικής Σας εορτής, δέομαστε όπως ο Κύριος Σας χαρίζει έτη πολλά, πλήρη σωματική και ψυχική δύναμη, ώστε να συνεχίζετε να υπηρετείτε με τον ίδιο αποστολικό ζήλο την Ιερά Μητρόπολή Σας και την Εκκλησία του Χριστού. Ο Θεός να σας ενισχύει στο δύσκολο ιεραποστολικό σας έργο» αναφέρει η Μητρόπολη Ζάμπιας σε επίκαιρη ανάρτησή της.

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων