04/06/2019 04/06/2019 Η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου θα τεθεί στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας 2019, στο Βόλο της Θεσσαλίας, που φέτος είναι αφιερωμένη στην αιγυπτιακή μεσογειακή πόλη, που ίδρυσε ο Μ. Αλέξανδρος. Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος αναμένεται να ανακηρυχθεί, αύριο, Επίτιμος Δημότης Βόλου, από τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Αχιλλέα Μπέο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας,...
04 Ιουνίου, 2019 - 20:30

Στη Ναυτική Εβδομάδα Βόλου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Διαδώστε:
Στη Ναυτική Εβδομάδα Βόλου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου θα τεθεί στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας 2019, στο Βόλο της Θεσσαλίας, που φέτος είναι αφιερωμένη στην αιγυπτιακή μεσογειακή πόλη, που ίδρυσε ο Μ. Αλέξανδρος.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος αναμένεται να ανακηρυχθεί, αύριο, Επίτιμος Δημότης Βόλου, από τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Αχιλλέα Μπέο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τού απονεμηθεί η ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητρόπολης Δημητριάδος, ο Χρυσός Σταυρός μετά Διπλώματος.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας θα τελέσει τα εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής της κας Ελένης Παύλου-Grossman, με τίτλο: «Ιερά Προσκυνήματα στην Αίγυπτο: Άγιος Μηνάς Μαριώτης, Αγία Αικατερίνη Σινά, Ιερά Μονή Φαράν», στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο ντε Κίρικο» της πόλης.

Αμέσως μετά, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος θα κηρύξει την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας 2019, που είναι αφιερωμένη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

 

ΚΥΠΕ – Κάιρο – Αίγυπτος / HELLASJOURNAL

Photo: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, Θεόδωρος – ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων