11/09/2019 11/09/2019 Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2019, και στα Ελληνικά σχολεία του Καΐρου, στην Αχιλλοπούλειο και στην Αμπέτειο Σχολή Καΐρου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ενώ παραβρέθηκε ο Συμεών Δικαίος της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό. Η αυλή του Σπετσεροπούλειου Ιδρύματος γέμισε από παιδιά όλων...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 12:39

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τον Αγιασμό στα ελληνικά σχολεία του Καΐρου

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τον Αγιασμό στα ελληνικά σχολεία του Καΐρου

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2019, και στα Ελληνικά σχολεία του Καΐρου, στην Αχιλλοπούλειο και στην Αμπέτειο Σχολή Καΐρου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ενώ παραβρέθηκε ο Συμεών Δικαίος της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Σινά κ. Δαμιανό.

Η αυλή του Σπετσεροπούλειου Ιδρύματος γέμισε από παιδιά όλων των ηλικιών, χαμόγελα, και ευχές για το νέο σχολικό έτος 2019 – 2020.

Στον Αγιασμό Παραβρέθηκε o Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, η Γενική Πρόξενος της Κύπρου κ. Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδο ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Κ κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, οι Κοινοτικοί Επίτροποι Ανδρέας Ρούσσος και Λεωνίδας Φοντριέ, ο Γ. Γ. του Ιδρύματος Αμπέτ και Διαχειριστικός Διευθυντής της Αμπετείου κ Νικόλας Βαδής, ο διευθυντής της Αχιλλοπουλείου κ. Γιώργος Ψάνης και η Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Αμπετείου κ. Σωτηρία Μπέτα.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων