20/07/2019 20/07/2019 Επίσκεψη σε αγροτικές εκτάσεις την Επισκοπικής Επαρχίας πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος. Σκοπός της επίσκεψης του Θεοφιλεστάτου ήταν να διαπιστώσει από κοντά τις προσπάθειες που καταβάλει η τοπική Εκκλησία έτσι ώστε να αξιοποιήσει κάθε δυαντό μέσω το οποίο θα συνησφέρη στην ανάπτυξη της ιεραποστολής στην περιοχή. Τους καρπούς της γης...
20 Ιουλίου, 2019 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2019 - 22:38

Στην αξιοποίηση γεωργικών εκτάσεων προχωρά η Επισκ. Γκούλου

Διαδώστε:
Στην αξιοποίηση γεωργικών εκτάσεων προχωρά η Επισκ. Γκούλου

Επίσκεψη σε αγροτικές εκτάσεις την Επισκοπικής Επαρχίας πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος.

Σκοπός της επίσκεψης του Θεοφιλεστάτου ήταν να διαπιστώσει από κοντά τις προσπάθειες που καταβάλει η τοπική Εκκλησία έτσι ώστε να αξιοποιήσει κάθε δυαντό μέσω το οποίο θα συνησφέρη στην ανάπτυξη της ιεραποστολής στην περιοχή. Τους καρπούς της γης η Επισκοπή τους προορίζει για τις ευάλωτες ομάδες έτσι ώστε σε ένα βαθμό να μπορέσει να επιλύσει το επισιτιστικό ζήτημα.

Στη συνέχεια ο Επίσκοπος κ. Σίλβεστρος πραγματοποίησε συνάντηση με τον μηχανικό της περιοχής προκειμένου να συζητήσουν για την ανέγερση πνευματικού κέντρου στο Γκούλου.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων