18/01/2022 18/01/2022 Στην Αλεξάνδρεια, σχεδόν σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Επισκόπου Μπουκόμπας κ. Χρυσοστόμου από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο.   Η εκλογή του Θεοφιλεστάτου εκ της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας ως Επισκόπου Μπουκόμπας έγινε στις 13 Ιανουαρίου του 2022, μετά από πρόταση...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 14:05

Στην Αλεξάνδρεια στις 20 Φλεβάρη η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Μπουκόμπας

Διαδώστε:
Στην Αλεξάνδρεια στις 20 Φλεβάρη η χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Μπουκόμπας

Στην Αλεξάνδρεια, σχεδόν σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί η χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Εψηφισμένου Επισκόπου Μπουκόμπας κ. Χρυσοστόμου από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο.

 

Η εκλογή του Θεοφιλεστάτου εκ της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας ως Επισκόπου Μπουκόμπας έγινε στις 13 Ιανουαρίου του 2022, μετά από πρόταση του Πατριάρχη κ.κ. Θεόδωρου.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μαϊδώνης ήταν επίτιμος Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους, Μητρόπολη στην οποία υπηρέτησε και τον αγαπούν ιδιαίτερα. Ως εκ τούτου, η Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά Αιτωλού Αρναίας διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στην Αλεξάνδρεια, από 19 έως 21 Φεβρουαρίου, ώστε όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν στη χειροτονία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων